hostage.nl logo

Geschikt voor iedereen, voor elke website

Het hostage website pakket

  • Ondersteuning voor WordPress, Drupal, etc
  • PHP 7.4 5 GB ruimte 2 Databases
  • Gratis SSL beveiliging

Het standaard hostage pakket heeft alles in huis om een volwaardig website te draaien.

bestel

Wat kan je met een website pakket?

Een eigen blog starten, een professionele online portfolio, of bijvoorbeeld een webshop beginnen?
Met het Hostage pakket is dit allemaal mogelijk voor een scherpe prijs. Bekijk alle pakketten.

Start een blog met WordPress

WordPress is de meest populaire website software van de laatste jaren, vanwege zijn eenvoud en gebruikersvriendelijkheid. Het is gemaakt om te bloggen, maar kan ook worden ingezet voor een eenvoudige website.

Standaard SSL beveiliging

Om te kunnen voldoen aan de privacy wetgeving, worden alle websites bij Hostage voorzien van een gratis SSL beveiligings certificaat.

Ondersteuning voor een breed scala aan pakketten

De website hosting van Hostage ondersteund alle software die gebouwd is op PHP en MySQL. Voorbeelden zijn Wordpress, Joomla, Drupal, Prestashop, Concrete5 en OpenCart. Wilt u weten of een pakket ondersteunt wordt, neem dan contact op.

Technisch vooruitstrevend

De snel veranderlijke wereld van het internet vereist actieve research & development. Daarom test Hostage haar webhosting veelvuldig met sneakpreview versies van website software en is daarmee vandaag al klaar voor de technologie van morgen.

Volledig verzorgde overstapservice

Indien u al een website heeft, kunt u gebruik maken van de overstapservice. Hostage verhuist dan niet alleen uw domeinregistratie, maar ook uw volledige website voor u. Tijdens de verhuizing gaat uw website geen moment offline.

Dagelijkse backup en statistieken

Bij Hostage bent u verzekerd van dagelijkse back-ups. Daarnaast worden iedere nacht statistieken gegenereerd, waarmee u het bezoek aan uw website kunt inzien.