hostage.nl logo

Maatwerk hosting vanaf 2003

Over Hostage

Hier kunt u eenvoudig een website beginnen, e-mailen met een eigen domeinnaam, of bijvoorbeeld een online winkel starten. Hostage maakt het toegankelijk voor iedereen. Daarnaast biedt Hostage vele extra’s en bovenal een goede service. Digibeet of techneut, u bent van harte welkom!

Persoonlijke Service

Persoonlijke service staat bij Hostge hoog in het vaandel. Wanneer u advies nodig heeft, staat Hostage altijd voor u klaar. Een heldere uitleg, handige tips en trucs, toegespitst op uw vraag, dat is wat u van Hostage kan verwachten.

Solide Technologie

 Het platform waar de servers van Hostage op draaien (BSD), vindt haar oorsprong in de oertijd van internet. Al decenia lang wordt dit platform tot in de puntjes verbeterd en vernieuwd. Dit maakt dat de diensten van Hostage zeer robuust en solide zijn.

Servers in Nederland

Voor de hoogste betrouwbaarheid en snelheid is Hostage aangesloten op de belangrijkste internetknooppunten van Nederland (AMS-IX en NL-IX). Dit datacentrum wordt 24/7 beveiligd en gemonitord. Op eigen bodem hosten is ook nog eens goed voor de Nederlandse economie!

Klantgericht Advies

Hostage zorgt voor professioneel maatwerk. Om dit te realiseren hoort Hostage graag wat u voor ogen heeft. Van daaruit worden de mogelijkheden besproken en worden er samen keuzes gemaakt. Uw idee is de basis, Hostage leidt u naar het gewenste resultaat.

Hostage gaat verder dan hosting

Hostage werkt samen met specialisten uit alle takken van de internet branche. Een vast team goed op elkaar ingespeelde tekstschrijvers, designers, grafisch ontwerpers en zoekmachine specialisten en internetstrategen staat voor u klaar!

Meer weten?

Heeft u vragen over Hostage die hier niet beantwoord worden? Dan kunt u het beste even bellen of e-mailen.

Hostage is u graag van dienst!