Bedrijfsverandering Hostage

Bedrijfsverandering

Hostage viert z'n twintigste jaargang met een aantal veranderingen. Het team van vaste partners en zzp-ers is inmiddels uitgebreid met eigen personeel. Hoogste tijd dus om de juridische vorm om te zetten van eenmanszaak tot BV. Vanaf 1 december 2022 is daarom ons KvK-, BTW en bankrekeningnummer gewijzigd.

Wat merk ik als klant van deze verandering?

In de eerste instantie eigenlijk helemaal niets. We draaien onverstoord op dezelfde visie. Persoonlijke ondersteuning, gebouwd op 100% open source software, privacy gewaarborgd en voor een vriendelijke prijs. We zijn gewoon bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres.

In de tweede instantie zullen de veranderingen wel merkbaar worden. Door meer mankracht kunnen we je sneller van dienst zijn en zal er meer tijd zijn voor innovatie van de dienstverlening. Wat precies, dat merk je vanzelf

Aangepaste gegevens

Hieronder een overzicht van de aangepaste gegevens:

Bankrekening nummer: NL85 BUNQ 2080 0129 91
KvK nummer: 82144354
BTW nummer: 862352976B01