maatwerk hosting vanaf 2003

OVER HOSTAGE

Sinds 2003 biedt Hostage maatwerk op het gebied van hosting, gericht op klanten die graag alles wat hostingtechniek betreft, uitbesteedt aan een professional. Dit zijn veelal ZZP-ers, artiesten, kleine bedrijfjes en internet-newbee's, maar ook webdesigners en websitebouwers die hun producten graag als totaalpakket willen aanbieden.

Sinds 2003 biedt Hostage maatwerk op het gebied van hosting, websites en e-mail. Om de kwaliteit op alle vlakken te kunnen garanderen, heeft Hostage een eigen hosting platform ontwikkeld. Door het persoonlijk, directe contact met de klant heeft Hostage dit platform toegespitst op de wens van de klant. Een typische Hostage klant is een klant die graag alles wat hostingtechniek betreft uitbesteedt aan een professional. Dit zijn veelal ZZP-ers, artiesten, kleine bedrijfjes en internet-newbee's, maar ook webdesigners en websitebouwers die hun producten graag als totaalpakket willen aanbieden.


Persoonlijke Service

Persoonlijke Service
Persoonlijke service staat bij Hostge hoog in het vaandel. Wanneer u advies nodig heeft, staat Hostage altijd voor u klaar. Een heldere uitleg, handige tips en trucs, toegespitst op uw vraag, dat is wat u van Hostage kan verwachten.

Solide Technologie

Solide Technologie
Het platform waar de servers van Hostage op draaien (BSD), vindt haar oorsprong in de oertijd van internet. Al decenia lang wordt dit platform tot in de puntjes verbeterd en vernieuwd. Dit maakt dat de diensten van Hostage zeer  robuust en solide zijn.

Servers in Nederland

Servers In Nederland
Voor de hoogste betrouwbaarheid en snelheid is Hostage aangesloten op de belangrijkste internetknooppunten van Nederland (AMS-IX en NL-IX). Dit datacentrum wordt 24/7 beveiligd en gemonitord. Op eigen bodem hosten is ook nog eens voor de Nederlandse economie!

Klantgericht Advies

Klantgericht
Hostage zorgt voor professioneel maatwerk. Om dit te realiseren hoort Hostage graag wat u voor ogen heeft. Van daaruit worden de mogelijkheden besproken en worden er samen keuzes gemaakt. Uw idee is de basis, Hostage leidt u naar het gewenste resultaat.

Hostage gaat verder dan hosting

All-Round
Hostage werkt samen met specialisten uit alle takken van de internet branche. Een vast team goed op elkaar ingespeelde  tekstschrijvers, designers, grafisch ontwerpers en zoekmachine specialisten en internetstrategen staat voor u klaar!

Meer weten?

Nog iets
Heeft u vragen over Hostage die hier niet beantwoord worden? Dan kunt u het beste even bellen of e-mailen.

Hostage is u graag van dienst!